Amandan lesboseikkailut paljastuivat: ”Sängyssä useampi kuin yksi nainen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Törttöilevä tähtinäyttelijätär Amanda Bynes ei tunnu nykyään näkevän päivää, jolloin neidon nimi ei koristaisi kohuotsikoita. Drakea ja muun muassa Liam Hemsworthia verkossa hehkuttanut nainen on nyt herättänyt hämmennystä seksuaalisuudellaan.

Radar Online -lehden lähteen mukaan ongelmainen tähti pitää itseään biseksuaalina. Amanda tuntee vetoa myös naisiin ja on viettänyt huumesekoilujen ohella aikaansa seksisuhteissa naisten kanssa. Ennen psykiatriseen hoitoon lähtöä Bynesin kerrotaan olleen lemmensuhteessa naispuolisen newyorkilaisen naapurinsa kanssa usean kuukauden ajan.

– Hän ei todellakaan piilotellut asiaa läheisiltään, joita ei ole paljon. Hän oli seksuaalisesti ja romanttisesti tekemisissä monien naisystäviensä kanssa. Muutaman kerran hänellä oli sängyssään useampi kuin yksi nainen, kertoi lähde lehdelle.

Amanda Bynesin lesboseikkailut voivat tulla suurelle yleisölle yllätyksenä, sillä aiemmin tähtönen on osoittanut julkista kiinnostusta muun muassa räppäri Drakea kohtaan. Neito tahtoi jokin aika sitten vielä miehen ”murhaavan vaginansa”. Jotkut tahot epäilevät, ettei Bynes ole hämmennyksensä takia edes varma omasta seksuaalisuudestaan.