Lady Gaga varasti tyylinsä poptähdeltä? Räppäri haukkui pystyyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lady Gaga on jälleen erittäin ajankohtainen aihe tulevan Artpop-levynsä myötä. Flopanneen Applause-singlen julkaissut neitokainen on myös jälleen keksinyt vaateparsiinsa uuden tyylisuuntauksen, joka ottaa mallia kadun itseään kauppaavista naisista.

Viimeaikaiset pukuvalinnat ovat nyt herättäneet suuttumusta naisräppäri Azealia Banksissa, jonka mielestä Lady Gaga kopioi hänen alkuperäisideaansa. Poptähden simpukoista tehdyt bikinit ja siihen kuuluvat alaosa olivat täyttä kopiota naisräppärin omasta merenneitoimagosta. Kaikki alkoi Gagan esiintymisasuaan kuvailevasta Twitter-viestistä, johon suorasukainen hiphop-kaunotar vastasi, uutisoi Female First -sivusto.

– Hmmm, kuulostaa todella paljon Azealia Banksin merenneito-ilottelulta… TOTTAKAI Gagakin haluaa leikkiä merenneitoa. En haasta riitaa. Se vain kuulostaa todella tutulta. On myöhäistä minulle, kirjoitti Banks viestiinsä.

Taannoin Lady Gaga menetti hermonsa julkkisbloggari Perez Hiltonilla, koska uskoo miehen ahdistelevan häntä. Poppari syytti miestä Twitter-blogissa siitä, että tämä yrittää vuokrata asunnon tähden New Yorkin kotitalon läheltä seuratakseen neidon elämää. Muusikon ja bloggarin riitojen uskotaan alkaneen siitä, kun Hilton julkaisi Gagan epämairittelevia pyörätuolikuvia verkossa.