Nainen haluaa näyttää Lady Gagalta – tässä 74 000 euron leikkausten tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga tunnetaan kansainvälisenä tyyli-ikonina, jonka vaihtuvat asuvalinnat kohahduttavat faneja kerta toisensa jälkeen. Mikäli joku haluaisi kopioida laulajattaren tyylin, ei se olisi helppo tehtävä. Brittiläinen Donna Marie Trego on kuitenkin tehnyt juuri sen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

37-vuotias Cardiffissa asuva nainen on käyttänyt yli 74.000 euroa näyttääkseen idoliltaan. Hän on työskennellyt vuodesta 2010 lähtien Lady Gaga -imitaattorina. Uransa alussa Trego aloitti kuudella Gaga-asulla. Tätä nykyä naisella on vaikuttava 40 vaateparren kokoelma. Hän esiintyy ympäri maailmaa erilaisissa tapahtumissa ja neitokaista luullaan usein poptähdeksi itsekseen.

– Kun aloitin, en voinut uskoa kuinka hullua tästä tulisi. Gaga kehittyy koko ajan ja minun pitää pysyä perässä, kertoi Donna Daily Mail -lehdelle.

Mukana kuvioissa on myös Nigel-aviomies, joka on tukenut koko ajan naisen uraa. Pari sai idean oltuaan katsomassa toista Lady Gaga -tribuuttiesitystä. Trego ja siippa olivat esityksen jälkeen samaa mieltä – Donna osaisi hoitaa asian paremmin. Naisella meneekin hyvin, sillä hän on esiintynyt esimerkiksi Saksassa, Bahrainissa ja Kanariansaarilla.