Fanit valitsevat Lady Gagan singlen – tarjolla sikoja ja seksiunia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lady Gaga on jälleen ajankohtainen tähti tulevan Artpop-levynsä myötä. Applause-singlen julkaissut neitokainen on herättänyt viime aikoina kohua rohkeilla vaatevalinnoillaan. Tähti on nimittäin esiintynyt julkisuudessa ja lehtien sivuilla toinen toistaan paljastavimmissa paidoissa ja jopa ilkosillaan.

Nyt Lady Gaga on pyytänyt Twitter-tilillään faneja äänestämään kappaleen, jonka he haluaisivat kuulla seuraavana singlenä. Vaihtoehtoina ovat kappaleet Sexdreams ja Swine. Kappaleet kuultiin ensimmäistä kertaa sunnuntaina Lontoossa järjestetyillä iTunes-festivaaleilla.

Tällä hetkellä Sex Dreams -kappale on äänestyksen johdossa. Laulaja paljasti Twitterissä, että kappaleen rohkeat sanat syntyivät hänen omien eroottisten unien ja fantasioiden pohjalta.

Taannoin Lady Gaga menetti hermonsa julkkisbloggari Perez Hiltonilla, koska uskoo miehen ahdistelevan häntä. Poppari syytti miestä Twitter-blogissa siitä, että tämä yrittää vuokrata asunnon tähden New Yorkin kotitalon läheltä seuratakseen neidon elämää. Muusikon ja bloggarin riitojen uskotaan alkaneen siitä, kun Hilton julkaisi Gagan epämairittelevia pyörätuolikuvia verkossa.