Nainen muutti itsensä Pamela Andersoniksi – 25 000 euroa silikoneihin

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hemaisevien viihdeblondien kategoriassa 90-luvun Baywatch-hottis Pamela Anderson on eräs ihailluimmista tähtösistä. Monet naiset yhä nykyäänkin ottavat tyyliinsä vaikutteita kyseiseltä katseenkääntäjältä. Julkkismaailmassa esimerkiksi teinivaimo Courtney Stodden on eräänlainen ”Pamsun” manttelinperijä.

Nyt myös eräs brittiläinen nainen on halunnut niin kovasti näyttää idoliltaan, että käytti 25.000 euroa kauneusleikkauksiin, botox-pistoksiin, hampaiden valkaisuun, tekoripsiin ja suihkurusketukseen. 28-vuotias Liverpoolissa asuva Carolyn työskentelee erilaisissa tapahtumissa Pamela Anderson -imitaattorina.

Hän on kärsinyt kauneuden takia, sillä solarium sai silikonit räjähtämään kahdesti DD-kuppiin suurennetuissa rinnoissa. Onnettomuutta korjailtiin seitsemällä leikkauksella, mutta se ei ole estänyt rusketusriippuvaista naista jatkamasta valitsemallaan tiellä. Hän ei omien sanojensa mukaan pysty lopettamaan itsensä ruskettamista.

Neito muutti nimensäkin Pamela Andersoniksi. Ainoa asia, mikä häntä ja Hollywood-blondia vielä erottaa, on tatuointi. Carolyn aikoo hankkia itselleen samanlaisen rautalankakuvioisen tatuoinnin kuin mikä löytyy myös Andersonin käsivarresta.

– Kuka tahansa nainen voi omistaa isot rinnat ja vaaleat hiukset, mutta Pamela on saanut kaikkien huomion vuosikymmeniksi. On kyse isommasta asiasta kuin ulkonäöstä – hänellä on karismaa ja se kiinnostaa ihmisiä. Rakastan sitä ja yritän ilmentää itsekin samaa, kertoi nainen Daily Mail -sivustolle.