Gwyneth Paltrow paljasti synkän taustansa: ”Kesti vuoden päästä ylös”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Gwyneth Paltrow ja hänen rokkariaviomiehensä Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martin kuuluvat Hollywoodin voimapareihin. Neitokainen on synnyttänyt kaksi lasta, Applen ja Moseksen.

40-vuotias tähti sairastui toisen lapsensa syntymän jälkeen yllättäen synnytyksen jälkeiseen masennukseen. Gwyneth kertoi traumatisoituneensa kokemuksesta niin paljon, että hän ei pysty ajattelemaan enää uuden lapsen tekemistä, vaikka kolmas tenava olisikin toivottu lisä Paltrow-Martinin pesueeseen.

– Haluaisin uuden lapsen, mutta en tiedä voisinko aloittaa jälleen vaippojen vaihtamista. Kun poikani syntyi, sairastuin kauheaan masennuksen. Se oli outoa, koska vanhimman lapsen kanssa sitä ei tapahtunut. Kesti vuoden päästä ylös sieltä kuopasta, kertoi Gwyneth Paltrow Daily Mail -sivustolle.

Näyttelijätär päätti taannoin mainostaa ystävänsä Stella McCartneyn suunnittelemaa tuoretta uimapukumallia, ja samalla esitellä omaa timmiä vartaloaan. Muotisuunnittelija McCartney jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa Gwyneth Paltrow nautti kesästä päällään käärmeennahkakuvioiset bikinit.