One Direction -komistus pokasi kuumaakin kuumemman supermallin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -yhtyeen laulajakomistus Harry Styles on kuuluisa suhteistaan puumanaisiin ja muun muassa poppari Taylor Swiftiin. Nyt nuorukaisella huhutaan olevan uusi rakas julkkispiireistä. Harry on nimittäin nähty deiteillä brittimalli Cara Delevingnen kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Pari kävi katsomassa yhdessä Book of Mormon -teatteriesityksen Lontoossa viime viikolla. He päätyivät myös kuviin, jotka julkaistiin Twitter-palvelussa. Otoksissa Harry nähdään esimerkiksi puhumassa puhelimeen, kun Cara keskittyy juomaansa. Poppari näytti viihtyvän malliseuralaisensa kanssa. Look-lehden mukaan pari on tapaillut toisiaan salaa jo kuukausia.

Silminnäkijät huomioivat heidän kuiskailevan toisilleen teatterin pimeydessä ja näyttävän läheisiltä. Erään lähteen mukaan pari on nähnyt toisiaan aina samassa kaupungissa ollessaan, mutta heillä ei ole ollut aikaa kokeilla kunnon suhdetta.

Caran myös epäillään empivän suhdetta Stylesin laulajan naistenmiehen maineen takia. Cara ei syty pelimiehiin, sillä hän taannoin torjui itseään huomattavasti vanhemman tähtinäyttelijä Leonardo DiCaprion iskuyritykset Cannesin elokuvajuhlien kosteilla jatkoilla.