Herrasmies yritti pelastaa naisen kastumiselta – EPIC FAIL

Viihdeuutiset · Stara.fi

Herrasmies on herrasmies vaikka voissa paistaisi. Tämä vanha totuus pätee Suomen lisäksi myös muualla maailmassa, kuten myös Meksikossa. Siellä on nyt kuvattu videolle tilanne, joka johtui kaupunkiin iskeneestä rajusta rankkasateesta ja sen aiheuttamasta tulvasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Herrasmies tarjoutui pelastamaan naisen jalkojen kastumiselta, sillä hän otti naisen kannettavakseen. Suunta oli kuitenkin hieman hakusessa, joten mies joutui kiertelemään pihamaalla nainen sylissään.

Lopulta oikea suunta löytyi, mutta matkan varrelle oli ilmestynyt salakavala ansa, sillä ilmeisesti kaivonkansi oli lähtenyt paikoiltaan. Mies sattui tietenkin astumaan juuri kaivon kohdalle, jolloin molemmat putosivat kokonaan veteen ja kastuivat tietenkin läpikotaisin.