Aviomies jakoi Alicia Keysin bikinikuvan netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Alicia Keys nähtiin tänä kesänä esiintymässä Helsingin Suvilahdessa järjestetyillä Flow-festivaaleilla. Tähti muutti taannoin perheensä kanssa New Yorkin penthouse-asunnosta New Jerseyn lapsiystävällisempiin maisemiin.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

32-vuotias laulajatar on parhaillaan lomailemassa perheineen Brasilian Rio De Janeirossa. Alicia Keysin aviomies Swizz Beatz jakoi Instagram-tilillään näyttävän otoksen, jossa kaunotar poseeraa paikallisella rannalla oransseissa bikineissä. Ihan pelkäksi rantalomaksi Keysin matka Brasiliaan ei tule tosin jäämään, sillä neitokaisen on määrä esiintyä viikonloppuna Rion festivaaleilla.

Amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta. Hänellä on Egypt Daoud Ibarr Dean -niminen poikalapsi aviomiehensä, räppäri Swizz Beatsin kanssa.