Amanda Bynesin kohulausunto olikin hakkerin tekosia?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Törttöilevä tähtinäyttelijätär Amanda Bynes joutui äskettäin otsikoihin sen vuoksi, että hänen uutisoitiin olevan biseksuaali. Neitokaisella on ollut ennen psykiatriseen hoitoon passittamista useita naissuhteita New Yorkissa.

Nyt näyttäisi siltä, että Bynesin Twitter-tilille iski taannoin hakkeri. Tuntematon taho nimittäin päivitti tähden tiliä ja laittoi sinne räppäri Drakelle suunnatun romanttisen lemmenviestin. Näyttelijättären viesti päätyi heti jakoon verkossa, kunnes Amandan lakimies kiisti tähden itsensä kirjoittaneen sitä.

– Rakastan Drakea, luki viestissä.

Viesti ei kuitenkaan eroa Amandan aiemmin Drakelle kirjoittamista sekavista viesteistä. Tällä kertaa näyttäisi kuitenkin siltä, että Bynesillä itsellään ei ollut asiassa sormiaan pelissä.

– Amandan Twitter-tilille on hakkeroitu. Hän on UCLA Medical Centerissä hoidossa. Siellä ei ole pääsyä puhelimille tai tietokoneille, kertoi lakimies Tamar Arminak Radar Online -lehdelle.

Tähden läheisille viimeaikaiset lesbouutiset eivät tulleet yllätyksenä, sillä Amandan kerrotaan olleen asioissaan avoin. Hän oli seksuaalisesti ja romanttisesti tekemisissä monien naisystäviensä kanssa. Muutaman kerran hänellä oli sisäpiirin lähteen mukaan sängyssään useampi kuin yksi nainen.