Miss Peppu 2013 -finalistit kuvauksissa – nyt on takapuolilla kokoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa järjestettiin viime vuonna jo toista kertaa maanlaajuinen Miss Peppu -missikilpailu, jossa haettiin kisan nimen mukaisesti parasta latinopeppua. Kilpailun voitti 25-vuotias Carine Felizardo, joka hakee parhaillaan itselleen seuraajaa.

Yhdysvalloissa Miss Peppu USA valittiin jo kesällä. Nyt Miss Peppu Brasilia 2013 -kilpailun kaunottaret ovat poseeranneet kuvauksissa. Mukana olivat Miss Goiais Daiane Macedo, Miss Sao Paulo Patricia Sarquis ja Miss Distrito Federal Juliana Guerim.

Jokaisessa Brasilian 27 osavaltiossa valittiin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Toiseksi peppukisassa sijoittui Sao Pauloa edustava 21-vuotias Camila Vernaglia, joka sittemmin nousi otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet nimittäin ikuistettiin suutelemassa kolmanneksi missikisassa sijoittuneen Andressa Urachin kanssa. Naiset nautiskelivat toistensa seurassa veneellä intiimeissä tunnelmissa.