Beyonce ja Jay-Z ökylomailivat – yli 20.000 euroa alkoholijuomiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen julkkispariskunta Beyonce ja Jay-Z kuuluvat popmaailman suosituimpiin ja eniten tienaaviin tähtiin, eikä heiltä puutu rahaa. Taannoin Beyoncen uutisoitiin tilanneen dublinilaisessa Nando’s-ravintolassa kanaherkkuja yli 1.700 eurolla.

Pikaruoka ei ole ainoa kohde, johon pariskunta käyttää pennosiaan. The Sun -lehden mukaan Beyonce ja Jay-Z tuhlasivat taannoisella Välimeren matkallaan alkoholijuomiin yli 23.000 euroa. Rahaa kerrotaan uponneen esimerkiksi Belvedere-vodkaan, Remy Martin -konjakkiin ja laatushampanjaan.

Alkoholijuomiin käytetty summa on paljon suurempi kuin se, mitä pariskunta käytti matkansa aikana syömiseen. Beyoncen ja Jay-Z:n kerrotaan tuhlanneen lomallaan ruokaan ”vain” noin 7.100 euroa. Artisteilla uskotaan olleen luksusjahdillaan mukana lähinnä pikaruokia, kuten maapähkinävoita, hot dogeja ja kananuggetteja.