Suvi Koponen loisti Alexander Wangin muotinäytöksen catwalkilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Suvi Koponen, nykyisin Suvi Riggs, oli jo vuonna 2008 tekemässä nousua kansainväliseksi supermalliksi saavutettuaan monia arvostettuja meriittejä. Yksi tärkeimmistä oli muotilehtien kärkijoukkoon kuuluvan Vogue-muotilehden kansikuva.

Nyt Suvi on kuvattu esittelemässä vaatteita Alexander Wang Spring 2014 RTW -muotinäytöksen catwalkilla.

25-vuotias Suvi Koponen, nykyisin Suvi Riggs, on suomalainen supermalli, joka on naimisissa amerikkalaisen mallikomistus Tyler Riggsin kanssa. Pradan muotinäytöksessäkin tuolloin esiintynyt ja Purple Fashion Magazinen kannessa yläosattomissa poseerannut Suvi Koponen ei ole vielä onnistunut nousemaan mallimaailman kärkikaartiin, mutta nyt suunta on jälleen oikea. Alkuvuodesta 2013 hänet nähtiin Calvin Kleinin futuristisessa mainoskampanjassa yhdessä Alexander Skarsgårdin kanssa.