Matti Nykänen suivaantui BB-talossa: ”Ei ole aikaa olla täällä pe**ele!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tulee huomenna illalla täyteen kaksi viikkoa. Talossa on nähty tällä kaudella varsin vähän vierailijoita ja muuta ohjelmaa, mutta odotukset tuleviin viikkoihin kasvavat kuitenkin koko ajan. Parhaillaan talossa on kaksikin vierailijaa samaan aikaan.

Suomen Big Brother -talossa on tänään nähty monenlaisia kilpailuja, joissa asukkaat ovat päässeet haastamaan eri lajeissa suomalaisen mäkihyppylegendan. Hänen vierailunsa on kuitenkin jäämässä ilmeisen lyhyeksi, sillä mies kertoi haluavansa ulos talosta mahdollisimman pian.

Matti Nykänen on haastanut asukkaat monenlaisiin kisoihin, joista parhaillaan on käynnissä hampurilaisten syömiskilpailu. Kilpailun piti alunperin mennä niin, että kukin asukkaista syö ensin yksitelleen mahdollisimman monta hampurilaista ja viimeisenä niitä ahmii Nykänen.

Mäkitähti kuitenkin suivaantui huomatessaan, että silloin aikaa menisi paljon oletettua enemmän. Selvästi ärsyyntynyt Nykänen kertoi aikovansa lähteä talosta pois ennen aikojaan, jos asiaa ei saada sovittua toisin.

– Jos mä nyt ottaisin ritolat täältä. Mulla ei ole aikaa olla täällä perkele! Mä oon sanonut tuolla, että mulla on… Jos kaikki saisi syötyä, kun… Onhan tää teillekin, kun joudutte odottamaan ruokaa, Matti Nykänen selitteli Kai Merilän lähtiessä selvittämään asiaa tuotannon kanssa.

– Mulla on huomenna… Pitäisi ruveta tekemään musikkivideota. Pitäis vähän saada nukkuakin, kun ei viitsisi mennä samoilla silmillä. Nukun jo seisaallaan. Sit pitää mennä Jyväskylään studioon ja sit keikalle, Nykänen kertoi.

Samalla Merilä tuli neuvotteluista ja kertoi sopineensa tuotannon kanssa, että kisaa nopeutetaan huomattavasti Nykäsen toiveiden mukaisesti.

– Tehdään sellainen kompromissi, että jännitys säilyy. Kaikki talon asukkaat voivat alkaa syödä hampurilaisia ja pitää itse kirjaa montako on syönyt, Kai Merilä kertoi ilouutisen Nykäselle.

– Mä ajattelin oikeesti, että tässä olisi mennyt viisi tuntia, jos yksi kerrallaan olisivat syöneet, Nykänen laskeskeli.

– Ihan oikeesti mun on lähdettävä helvettiin täältä, Nykänen totesi pian.