Sini Sabotage yllättyi Idols-pestistään: ”Mitä helv**tiä täällä tapahtuu?!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Artistina tänä vuonna läpimurtonsa tehnyt Sini Sabotage nähdään tänä syksynä myös televisiossa. Syksyllä hän valloittaa uuden Idols-kauden tuomarina. Artisti on päässyt kovaan seuraan, sillä hänen lisäkseen tuomaristossa nähdään rokkimiehet Jone Nikula, Lauri Ylönen ja Jussi 69.

Sini Sabotagen valinta Idols-tuomaristoon yllätti monet.

– Se oli myös minulle yllätys. Kun Warnerilta tuli puhelu, että sua on pyydetty tällaiseen. Olin tottakai itsekin silleen, että mitä helvettiä täällä tapahtuu?! Siinä on kuitenkin kyse mun musiikillisista mielipiteistä, niin kieltäytyminen olisi ollut todella hankalaa, Sini kertoi Staran haastattelussa.

Idols rynnii näyttävästi televisioon ensimmäisen kerran jo tänään maanantaina. Suuri osa alkuvaiheen kuvauksista on kuitenkin tehty jo aiemmin.

– Koelaulut on käyty jo läpi. Mua vähän jännitti, kun näitä samantyylisiä formaatteja on Suomessa niin paljon, että miten jengi oikein lähtee mukaan. Kyllä sieltä uusi sukupolvi selkeästi lyö läpi. Paljon nuorta jengiä, persoonallisia ja lahjakkaita 16 – 18-vuotiaita. Olen tällä hetkellä kiitollinen, että pääsen seuraamaan heidän taivaltaan.