Jenelle Evansin aviomies pidätettiin – ahdisteli vaimon siskoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jenelle Evansin nimi tuo mieleen lukuisat sotkut, sillä onhan MTV-kanavan Teen Moom -ohjelman tähti onnistunut sotkemaan elämänsä jo useaan otteeseen päihde- ja rakkausongelmilla. Nainen ei ole enää yhdessä aviomiehensä Courtland Rogersin kanssa.

Parin virallista eroa saadaan vielä odotella, vaikka he eivät ole enää puheväleissä. Tähän on syytäkin, sillä nyt Courtland on taas tempaissut ja alkanut ahdistella Jenelle Evansin siskoa. Heroiinin hallussapidosta ja pahoinpitelystä pidätetty mies on tällä kertaa piinannut Ashleigh Evans Wilsonia puhelinsoitoillaan.

Mies soitti viime viikolla toistuvia puhelinsoittoja vaimonsa siskolle ärsytystarkoituksessa. Rogers pidätettiin ja hän pääsi vapaaksi 1000 dollarin takuita vastaan. Sekoileva mies väittää itse, ettei ole koskaan elämässään soittanut Ashleighille, uutisoi Radar Online -sivusto.

Jos Jenelle Evansin eksällä menee heikosti, niin ei nykyinenkään ole niin sanotusti mikään täydellinen mies. Kaunottaren poikaystävä Nathan Griffith pidätettiin rattijuopumuksesta, koska tämä ajoi autoa alkoholin vaikutuksen alaisena ollessaan bilettämässä tyttöystävänsä kanssa.