Sini Sabotage myöntää: ”En olisi tässä, jos en olisi poikatyttö”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu kotimainen naisräppäri Sini Sabotage on ollut kesän ajan niin tanssi- kuin radiolistojenkin kärkisijoilla, ja tänä syksynä hän tulee tutuksi myös televisiosta. Sinkkuna viihtyvä Sini on herättänyt huomiota eräänlaisena tyylitaiturina.

Tumma tyvikasvu vaalennetuissa kutreissa on kiehtova tavaramerkki, kuten paksut tummat kulmakarvat. Pukeutumisessaan Sini osaa olla sekä yllättävä, seksikäs että sopivasti poikamainen.

– Siinä mielessä koen olevani tomboy, että teen nyt duunia kymmenen äijän kanssa, ja sitä ennen olen tehnyt myös. Tämä meikäläisen työporukka on vähän miesvoittoista. Jos en olisi poikatyttö, niin en varmaan olisi tässä! Sini kertoi nauraen Staran haastattelussa.

– Olen tullut hommiin sillä asenteella, että haluan olla paras suomenkielinen räppäri, enkä muijaräppäri. Kundien kanssa kilpailu ei pelota. Iggy Azalea tekee hyvää duunia ja Rye Rye on kans tosi hyvä. Mut toivoisin, että naisräppäreita voisi olla myös enemmän. Nyt eletään sellaisia aikoja, että niitä alkaa tulemaan.