Kimin ystävä paljasti bikinikurvinsa – eivät kalpene muiden rinnalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Brittny Gastineau on Suomessa vielä hieman tuntemattomampi nimi, mutta kotimaassaan neitokainen on noussut julkisuuteen esimerkiksi The Gastineau Girls -realitysarjan kautta. Malliuraa luonut Brittny on myös Kim Kardashianin ystävä.

Nyt 29-vuotias seurapiirikaunotar on esitellyt kurvejaan Miamissa. Brittny Gastineau kuvattiin maanantaina paljastavissa bikineissä floridalaisella uimarannalla. Neitokainen todisti, etteivät hänen muotonsa kalpene tunnetumman ystävänsä rinnalla.

The Gastineau Girls -sarjassa seurataan Brittnyn ja hänen äitinsä, Lisa Gastineaun, edesottamuksia. Brittny Gastineau on entisen NFL-pelaajan, Mark Gastineaun, tytär. Neitokainen on nähty oman realitysarjansa ohella muun muassa Rikkaat Kardashianit -sarjassa ja Brüno-komediaelokuvassa.