Sini Sabotage myönsi: ”Ei pystynyt millään kieltäytymään”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomen kuluneen vuoden kohutuimmaksi naistähdeksi nousi alkuvuodesta Sini Sabotage, jonka esikoishitti on soinut tiiviisti radioaalloilla ja discoissa. Tänä syksynä hänet nähdään myös televisiossa, kun Sini kiinnitettiin yllättäen Idols-ohjelman tuomariksi.

Suostuminen suosikkiohjelmaan vaati artistilta hetken pohdintaa, mutta lopulta tulos oli selvä.

– Mietin asiaa pitkään, mutta samalla oli se fiilis, että harmittaisi todella paljon, jos en tekisi sitä. Aina noita laulukilpailuformaatteja katsellessa olen miettinyt, että olisikohan musta tuohon. Kun mahdollisuus tuli, niin ei pystynyt millään kieltäytymään, kommentoi neito ja selvensi tämänhetkistä tilannetta.

Lisäksi Sini kertoi voivansa antaa uusille nuorille kyvyille myös neuvoja viihdemaailman pyörityksestä, sillä hän on ehtinyt kokea alalla jo jonkin verran.

– Mulle on tuo kaikki auennut ihan hetki sitten, joten tiedän tasan tarkkaan, mitä se pyöritys on. Ehkä siihen voi tavallaan antaa tietynlaista ohjeistustakin, että mitä se tulee olemaan. Vaikka mä olen tehnyt kymmenisen vuotta jo musaa ja olen aina pyrkinyt tähän pisteeseen, niin en olisi kuitenkaan osannut kuvitella, mitä tämä tulee olemaan.