Azealia Banks syyttää Lady Gagaa varkaudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lady Gaga valmistautuu parhaillaan uuden Artpop-levynsä julkaisuun. Erikoisesta tyylistään tunnettu laulajatar on ollut otsikoissa runsaasti vain vähän mielikuvituksen varaan jättävien vaattekappaleiden ja myyntiluvuissa flopanneen Applause-singlensä vuoksi.

Taannoin newyorkilainen räppäri Azealia Banks syytti Lady Gagaa hänen tyylinsä matkimisesta samankaltaisten simpukkabikinien vuoksi. Nyt hiphop-neitokainen syyttää poptähteä puolestaan kappaleensa nimen varastamisesta. Azealia Banksin mukaan Lady Gagan uuden levyn Red Flame -kappaleen nimi oli alun perin hänen käsialaansa.

– Pidä huoli että kerrot mistä Red Flame -kappaleen nimi on peräisin. Varastit sen demolta jonka lähetin sinulle. Oikeasti… Saat sen ilmaiseksi. Seuraavalla kerralla joudut maksamaan, Azealia Banks twiittasi.

Taannoin Lady Gaga menetti hermonsa julkkisbloggari Perez Hiltonilla, koska uskoo miehen ahdistelevan häntä. Poppari syytti miestä Twitter-blogissa siitä, että tämä yrittää vuokrata asunnon tähden New Yorkin kotitalon läheltä seuratakseen neidon elämää. Muusikon ja bloggarin riitojen uskotaan alkaneen siitä, kun Hilton julkaisi Gagan epämairittelevia pyörätuolikuvia verkossa.