Jessica Alba on seksikkäämpi kuin koskaan – tuore kuva säväyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaisella näyttelijäkaunotar Jessica Alballa on sukujuuria Tanskassa, Kanadassa ja Meksikossa. Tuloksena on eksoottisen näköinen neitokainen, joka tunnetaan eräänä Hollywoodin kauneimmista naisista.

jessicaalba19092013

32-vuotias tähti poseeraa uudessa Health-lehden kansikuvassa punaisessa mekossa. Hänen asentonsa tuo erityisen hyvin esille tähden muodokkaan pepun, jossa on latinoille ominaista kurvikkuutta.

Jessica Alba aloitti näyttelijättären uransa vuonna 1994 Camp Nowhere -elokuvassa, ja on vuosien saatossa noussut erääksi Hollywoodin kuumimmista tähdistä. Viime vuosina hän on tähdittänyt elokuvia Machete, The Ten, Fantastic Four, Valentine’s Day ja Sin City. Neito nähdään tänä vuonna muun muassa Machete Kills -toimintaelokuvassa.