BB: Teppo ja Claudia haluavat poistua talosta?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parin päivän ajan ollut hieman apeat tunnelmat, eikä asukkaille ole järjestetty kovinkaan vauhdikasta tekemistä. Siksi he ovat tylsistyneitä tilanteeseen ja osa asukkaista on myöntänyt avoimesti kaipaavansa kotiin. Eräs heistä on Claudia.

– Nyt on sellainen fiilis, että kotiin. En oikein osaa sanoa miksi. Jotenkin niinku… En mä oikein osaa selittää miltä musta tuntuu. Jotenkin niin kuin turhautunut, Claudia Eve pohti keskustelussa.

– Hieno tehtävä oli ja aamu oli kiva, mutta tyhjyys täyttää liian useasti mielen. Täällä on nyt ollut liian pitkään tällaista jurmuutusta. En mä tarkoita tätä, vaan on semmoinen… Ehkä tää kuuluu normaaleihin tunteisiin, Claudia jatkoi.

– Luuletsä, että Teppo haluais pois täältä? Anu tiedusteli.

– Hän sanoi saunassa, että on viikonlopusta lähtien sitä miettinyt. Tänään hän sanoi, että olo on parempi ja että on ihan voittofiilis. Hänellä on ollut niin kova ikävä ja sellainen epävarmuus siellä kotona. Ymmärrän täysin. Ne on inhimillisiä tunteita. Hän oli äsken ihan itku silmässä, claudia

Aiemmin asukkaat olivat todenneet kuluneen viikon olleen todella tylsä. He palasivat aiheeseen ja pohtivat miten ohjelmaan saisi hieman enemmän tapahtumia.

– Jos katsojaluvut lähtevät laskuun, niin niiden on pakko tehdä jotain, Anne-Mari totesi.

– Niin, mieti nyt, jos mekin ollaan vaan tämmöisiä täällä. Nukutaan vaan koko ajan. Sit vois vaikka Tukiainen tulla, Anu naureskeli.

– Niin. Tapahtuis jotain. Claudia komppasi.

– Älkää nyt! Anu nauroi ajatukselle Johanna Tukiaisesta BB-talossa.