Daisy Lowe rohkeassa asussa julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Daisy Lowe tunnetaan nykyisin huippumallina, jonka ura on ollut nousujohteinen. Ennen menestyksekästä mallinuraansa neitokainen tunnettiin lähinnä vanhempiensa kautta, sillä hänen isänsä on Bush-yhtyeen keulahahmo Gavi Rossdale.

Nyt 24-vuotias mallikaunotar on hurmannut jälleen punaisella matolla. Daisy Lowe nähtiin saapumassa GQ-lehden Men of the Year -gaalaan mustassa mekossa, jonka kaula-aukko jätti varsin vähän mielikuvituksen varaan. Tähti vilautteli mekkonsa alaosasta myös varsin runsaanlaisesti reittään, joka paljasti pintaa liiankin ylös saakka.

Daisy Lowe laihtui taannoin huimasti erottuaan entisestä poikaystävästään. Hän kertoi kuihtuneensa, koska ei sydänsurun vuoksi tuntenut tervettä ruokahalua. Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.