American Pie -kaunotar bikineissä – onko jo liian laiha?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Alyson Hannigan tunnetaan erityisesti rooleistaan American Pie -elokuvissa ja Buffy, vampyyrintappaja -teinisarjassa. Neitokainen tähditti taannoin muun muassa Date Movie- ja Love, Wedding, Marriage -elokuvia.

Viime vuosina lähinnä perhe-elämään keskittynyt suosikkinäyttelijä on nyt ehtinyt suunnata rannalle perheensä kanssa. Alyson kuvattiin eilen lastensa Keeva Jane Denisofin ja Satyana Marien sekä miehensä Alexis Denisofin kanssa rannalla.

Alyson Hannigan hurmasi aikoinaan American Pie -elokuvissa päähenkilö Jimin tyttöystävänä, Michellenä. Tuttu näyttelijäkasti kokoontui yhteen jälleen vuonna 2012, kun he kuvasivat American Pie: Luokkakokous -elokuvan. Näyttelijätär on naimisissa Buffy, vampyyrintappaja -vastanäyttelijänsä Alexis Denisofin kanssa. Parilla on kaksi tytärtä, Satyana ja Keeva.