Näyttelijäkaunotar paljasti rappiodieettinsä: ”Elin tupakalla ja Coca-Colalla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin kermaan kuuluvat kaunottaret tunnetaan siitä, että painonsa säilyttämiseksi he elävät mitä erikoisemmilla dieeteillä. Jos kiloja tulee jostain syystä yhtäkkiä liikaa, aloittavat viihdemimmit hurjan painonpudotuksen uusimpia laihdutusniksejä hyödyntäen.

Ennen terveysvillitys ei käynyt vielä niin kovana Hollywoodissa. 55-vuotias näyttelijätär Michelle Pfeiffer nousi julkisuuteen 80-luvulla. Tähti on paljastanut, että nuorempana hän viisveisasi terveyssuosituksista ja ruokaympyröistä. Neito eli nimittäin käytännössä tupakan ja sokerijuomien voimalla.

– En ole aina ollut terveysintoilija. Kun olin parikymppinen poltin kaksi askia tupakkaa päivässä. Elin tupakalla ja Coca-Colalla, kertoi Pfeiffer Ladies Home Journal -lehdessä.

Nykyään Pfeiffer on vegaani ja terveellisten elämäntapojen kannattaja. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvista Scarface – arpinaama, Batman – paluu ja Hairspray.