YouTube-sensaatio viettelevissä kuvissa – sytyttääkö tämä miehet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan tulee vuosittain valtava määrä uusia tähtiä, joista vain murto-osa onnistuu nousemaan laajemmin tunnetuksi. Amerikkalainen Ali Lee on onnistunut siinä hienosti, sillä hän on saanut nopeasti suuren suosion niin radiossa kuin internetissäkin.

Ali Leen single SunSoaked on osoittautunut menestykseksi, sillä on kerännyt jo lähes miljoona katselukertaa ja nousssut Sirius-radioaseman suosituimpien listoille.

Parhaiten Ali Lee tunnetaan kuitenkin vielä nykyisin musiikkinsa sijaan rohkeista poseerauksistaan, sillä kuvankaunis laulaja ei ole kaihtanut vaatteidensa riisumista kameroiden edessä. Hän on poseerannut näyttävissä kuvissa jo useita kertoja ja jopa riisunut vaatteitaan. Tällä kertaa hänet nähdään viettelevissä kuvissa kuulokkeet päässään.