Julkkisten Big Brother on katastrofi – TAAS yksi asukas poistettu

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäinen julkkisten Big Brother -tuotantokausi on sujunut kaikkea muuta kuin suunnitelmien mukaisesti. Katsojat eivät enää edes pysy laskuissa mukana siitä kuinka monta asukasta talosta on lähtenyt ennen aikojaan. Asukaskato on ollut uskomaton.

Poistettujen ja poistuneiden asukkaiden määrä nousi taas tänään, kun Claudia Eve poistettiin vuorostaan talosta. Claudia kertoi jo pari päivää sitten harkitsevansa talosta poistumista, ja samaa pohtivat tuolloin myös Anu Saagim ja Teppo Säkkinen. Kolmikosta Teppo poistui talosta omasta halustaan eilen, ja nyt Claudia siis perässä. Seuraava lähtijä voi siten hyvinkin olla Anu Saagim.

Jo ennen julkkiskauden alkamista oli tiedossa, että kymmenet suomalaiset niin sanotut oikeat julkkikset olivat kieltäytyneet osallistumasta ohjelmaan. Siksi talossa onkin nähty julkkisten sijaan lähinnä vain julkisuudesta haaveilevia nousevia kykyjä. Talon tuoreimpia tulokkaita ovat Anne-Mari Miettinen, Esko Eerikäinen, Susanna Ingerttilä ja Niko Saarinen, joista viimeksi mainittu on ilmeisesti talossa vain rajatun ajan. Marianne Kallio poistettiin talosta sääntörikkomuksen vuoksi jo aiemmin.

Kauden alussa talossa vierailivat oikeisiin julkisuuden henkilöihin lukeutuvat Andy McCoy ja Frederik, jotka molemmat olivat alunperinkin tulleet taloon vain rajalliseksi ajaksi, sillä heillä oli ulkomaailmassa sovittuja menoja. Sittemmin BB-talon ovi on kuitenkin käynyt tiuhaan ulospäin, mikä on johtanut ohjelman tuotannon vakavaan kriisiin. BB-taloon ei ole nimittäin saatu uusia asukkaita yhtä nopeasti kuin edelliset ovat poistuneet tai heitä on poistettu.