Nicki Minaj kiisti räppärin seksiväitteet: ”Minua naurattaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koulukiusatusta lapsesta aina supertähdeksi kohonnut Nicki Minaj on uransa aikana kerännyt runsaasti niin ihailijoita kuin vihaajiakin. Tähän on johtanut esimerkiksi neitokaisen diivamainen käytös. Naisräppäri nähtiin taannoin Nellyn uudella Get Like Me -musiikivideolla.

Räppäri Gucci Mane väitti äskettäin Twitter-avautumisessaan harrastaneensa seksiä lukuisten naisartistien, kuten Nicki Minajin, Tygan, Kelly Rowlandin ja Ciaran kanssa. Nicki närkästyi väitteestä, ja laulajattaren mukaan Gucci heittää lokaa neitokaisten päälle heidän kieltäydyttyä laulamasta miehen tulevalla levyllä.

– Jumala iskeköön minut kuoliaaksi, jos ikinä harrastan seksiä sen miehen kanssa! Minua naurattaa. Gucci Mane yrittää niin kovaa tulla huomatuksi. Tyga ja minä kieltäydyimme viime torstaina pyynnöstä vierailla hänen levyllään, Nicki Minaj twiittasi.

American Idol -tuomaristossa Mariah Careylle riitaa haastanut Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa. Hänet tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat omintakeinen mutta mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat.