Hollywoodin unelmapari erosi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin tunnetuimpiin ja menestyneimpiin miestähtiin lukeutuva Richard Gere sai seksisymbolin maineen vuonna 1980 julkaistun American Gigolo -elokuvansa myötä. Mies lensi taannoin ulos ravintolasta, koska hän flirttaili varatun naisen kanssa.

Richard Gere on nyt vapaa mies, sillä hän liittyi Michael Douglasin ja George Clooneyn viitoittamalle tänä vuonna eronneiden julkkismiesten listalle. Geren 11 vuotta pitkä liitto päättyi näyttelijä Carey Lowellin kanssa erilleen kasvamisen seurauksena.

New York Postin mukaan Gere ja Lowell ovat viettäneet jo tovin aikaan tahoillaan. Lisäksi heidän kerrotaan arvostavan perin erilaisia elämäntyylejä. Vaikka molemmat näyttelijät tunnustavat buddhalaista uskontoa, on Carey paljon 64-vuotiasta Richardia huomattavasti sosiaalisempi ihminen. Gere sen sijaan viihtyy enemmän kotona.

Pariskunnalla on 13-vuotias Homer-poika. Philadelphiassa varttunut Richard Tiffany Gere aloitti näyttelijäuransa 1970-luvulla. Sittemmin hän on esiintynyt kymmenissä elokuvissa ja luonut menestyneen sekä palkitun uran. Gere seurusteli aikoinaan neljän vuoden ajan maailman menestyimpiin huippumalleihin lukeutuneen Cindy Crawfordin kanssa.