Amanda Bynes pakkohoidossa jopa vuosia?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohukaunotar ja väitetty biseksuaali Amanda Bynes passitettiin taannoin psykiatriseen sairaalaan tarkkailuun pitkään jatkuneen sekavan käytöksen takia. Naisella todettiin myös reseptilääkeaddiktio. Aiemmin kerrottiin, että hänen mielenterveyshoitonsa saattaa kestää vuoden loppuun saakka.

Nyt on kuitenkin väläytelty, että Amanda joutuisi olemaan psykiatrisessa hoidossa vuoteen 2015 saakka. TMZ-sivuston mukaan Amandan lakimies oli anonut New Yorkin oikeudelta siirtämään surullisen kuuluisaa bonginheittämistapauksen käsittelyä siihen, kunnes näyttelijä on päässyt pois mielenterveyshoidoista. Ajaksi hän ilmoitti vuoden 2015. Tämä saattaa johtaa lopulta myös syytteiden hylkäämiseen.

Aiemmin neitokaisen voinnin kerrottiin kohentuneen hoidossa, sillä hän ei kuule enää ääniä päässään. Lääkärit suosittelevat hänelle kuitenkin pitkää hoitojaksoa. Amandalla on sisäpiirin lähteiden mukaan hyviä ja huonoja päiviä. Hoitohenkilökunta pyrkii tasapainottamaan tähden mentaalisen tilan ennen kuin hänet päästetään takaisin normaalielämän pariin.