Jenelle Evans haluaa lopettaa elatusmaksunsa – 97,5 euroa/kk on liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans tunnetaan naisen heroiinikoukusta, vankilatuomioista ja sotkuisesta suhteesta entisiin miehiinsä. Nyt nainen haluaa lopettaa lapsestaan maksaman elatusmaksun. Hänen Jace-poika asuu virallisesti mummolassa.

Jenelle Evans maksaa Barbara-äidilleen kuukausittain 130 dollarin, eli 97,5 euron suuruista elatusmaksua, koska isoäiti on Jenellen pojan virallinen huoltaja. Nyt teiniäiti tahtoo kuitenkin lopettaa naurettavan pienen summan maksamisen, ja myös Barbara on valmis siihen. Jenelle kirjoitti Twitterissä, että kenelläkään ei tulisi olla asiaan mitään valittamista, koska oikeus myös puoltaa elatusmaksun lopettamista.

– Äitini tietää, että autan joka tapauksessa häntä erittäin paljon. Autan enemmän kuin ihmiset luulevat, Jenelle vakuutti The Stir -lehden mukaan.

Jenelle löysi hiljattain uuden romanssin seksikkäästä Nathan Griffithistä. Parin lempi on leiskahtanut niinkin kuumiin lukemiin, että Jenelle muutti jo miehen luo asumaan. Tällä hetkellä teiniäiti elää täysin eri kaupungissa kuin Jace-poikansa ja Barbara-äitinsä. Nathan ja Jenelle ovat tatuoineet toistensa nimet lanteilleen ikuisen rakkauden merkiksi.