Teiniäidin exä kärsii kohujulkisuudesta: ”Kukaan ei tahdo tutustua”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäiti-televisiosarjasta tuttu Jenelle Evans on saanut palstatilaa rajun huumeidenkäytön, lapsensa huoltajuuden menettämisen ja monimutkaisten miessotkujensa ansiosta. MTV:n esittämästä realitysarjasta ovat kärsineet myös muut kuin nuoret päätähdet itse.

Esimerkiksi Jenellen pitkäaikaisena on-off -poikaystävänä tunnettu Gary Head on varma, että nainen on tuhonnut hänen elämänsä ikuisiksi ajoiksi. Hän myöntää olevansa vainoharhainen etenkin sen suhteen, kuinka muut ihmiset katsovat häntä. Gary twiittasi, että kaikki pitävät häntä pelkästään Jenellen entisenä miehenä, eikä kukaan tahdo tutustua häneen aidosti.

Oikeus antoi aikoinaan Jenellelle vuoden mittaisen lähestymiskiellon, jonka aikana hän ei saanut nähdä poikaystävänsä Gary Headiä. Jenelle yritti vuosi sitten kuristaa häntä sängyn lakanoilla perheriidan päätteeksi.