Sabrina, teininoita -tähden villi nuoruus: ”Huumeita ja seksiä julkkismiesten kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Melissa Joan Hart tunnetaan parhaiten nimikkoroolistaan 90-luvun suosikkisarjassa Sabrina, teininoita. Sarjan loppumisen jälkeen tähti on nähty lähinnä pienehköissä rooleissa erilaisissa televisiosarjoissa.

Nykyään 37-vuotias näyttelijätär on avautunut Life & Style -lehdessä yllättävästä menneisyydestään. Melissa Joan Hart paljastaa käyttäneensä 90-luvulla runsaasti huumeita, kuten kannabista, ekstaasia, taikasieniä ja meskaliinia. Hän myöntää esimerkiksi poseeranneensa Maxim-lehden kannessa huumepäissään, nautittuaan ensin ekstaasia Playboy-kartanon juhlissa ja suudeltuaan toisen naisen kanssa.

Nykyään Mark Wildersonin kanssa naimisissa oleva tähti paljastaa myös harrastaneensa melko estotonta seksiä eri julkkisten kanssa. Melissa Joan Hart kertoo vehtailleensa esimerkiksi ”mieshuoraksi” kutsumansa näyttelijä Jerry O’Connellin ja Backstreet Boysin Nick Carterin kanssa. Entinen Sabrina, teininoita -tähti aikoo paljastaa lisää salaisuuksia menneisyydestään tulevassa kirjassaan. Vuodesta 2003 asti naimisissa ollut Melissa Joan Hart on nykyään kolmen lapsen äiti.