Jennifer Love Hewittin aviomies pahoinpiteli valokuvaajan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt kertoi taannoin haluavansa vakuuttaa 34C-kokoiset rintansa. Hänen mielestään muodot ovat ainakin viiden miljoonan dollarin arvoiset. Tähti odottaa parhaillaan esikoislastaan, jonka odotetaan syntyvän joulukuussa.

Nyt Jennifer Love Hewitt ja erityisesti hänen aviomiehensä, näyttelijä Brian Hallisay, ovat joutuneet pahoinpitelykohun keskiöön. Paparazzi yritti ottaa pariskunnasta valokuvia kalifornialaisessa ravintolassa, jolloin Brian kehotti tätä lopettamaan. Valokuvaaja jatkoi kuitenkin kuvien ottamista, jolloin näyttelijäkomistus kävi häneen käsiksi.

TMZ-verkkosivuston mukaan valokuvaaja väittää kameran osuneen hänen silmänsä lähelle Brianin käytyä häneen käsiksi. Jenniferin kerrotaan olleen tapauksesta niin pahoillaan, että hän antoi kuvaajan ottaa pari otosta. Tästäkin huolimatta paparazzi ilmoitti myöhemmin poliiseille Brian Hallisayn pahoinpidelleen hänet.

34-vuotias Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Harva tietää, että neito on julkaissut myös neljä musiikkialbumia uransa varrella. Tänä vuonna häneltä ilmestyi I’m a Woman -kappaleen coversinkku, jolla hän mainosti The Client List -sarjan toista tuotantokautta.