Nicki Minaj’n takki ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naisräppäri Nicki Minaj on musiikkinsa ohella herättänyt runsaasti huomiota esimerkiksi erikoisella ja rohkealla tyylillään ja diivamaisella käytöksellä. Tähti onkin ehtinyt uransa aika kerätä runsaasti niin ihailijoita kuin vihaajiakin.

Nicki Minaj kuvattiin Ellen DeGeneresin keskusteluohjelman kuvauspaikan ulkopuolella varsin vähän mielikuvituksen varaan jättävässä asuvalinnassa. Räppärillä oli yllään niukka avonainen takki, joka hädin tuskin peitti hänen rintansa. Paljaan ihon vilautteleminen ei ole kurvikkaalle neitokaiselle tietenkään mitään uutta, ja hän jakoikin otoksia omalla Instagram-tilillään.

American Idol -tuomaristossa Mariah Careylle riitaa haastanut Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa. Hänet tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat omintakeinen mutta mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat.