Amanda Bynes liian epävakaa oikeuteen – käsittelyä lykättiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Amanda Bynes passitettiin taannoin psykiatriseen sairaalaan tarkkailuun pitkään jatkuneen sekavan käytöksen takia. Lääkäreiden kerrotaan suosittelevan tähdelle pitkää hoitojaksoa, ja hän saattaa olla pakkohoidossa koko loppuvuoden.

Amanda Bynesin oli määrä astua pian oikeuden eteen huhtikuussa 2012 saamansa rattijuopumussyytteen vuoksi. Näyttelijättären lakimies kuitenkin kertoi oikeuden tuomarille Amandan olevan henkisesti liian epävakaassa tilassa osallistuakseen oikeusistuntoon. TMZ-verkkosivuston mukaan tuomari siirsi asian käsittelyn mielenterveystapauksia käsittelevään erilliseen tuomioistuimeen.

Amandalla on sisäpiirin lähteiden mukaan hyviä ja huonoja päiviä. Hoitohenkilökunta pyrkii tasapainottamaan tähden tilan ennen kuin hänet päästetään takaisin normaalielämän pariin. Näyttelijättären Lynn-äiti haki taannoin Amandan väliaikaiseksi holhoojaksi.