Amanda Bynes jätti mielisairaalan – siirtyi päihdeklinikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Amanda Bynes passitettiin taannoin psykiatriseen sairaalaan tarkkailuun pitkään jatkuneen sekavan käytöksen takia. Aikaisemmin huhuttiin, että tähti joutuisi viettämään pakkohoidossa jopa vuosia.

Nyt Amanda Bynes on kuitenkin lopettanut sairaalahoidon. Näyttelijätär siirrettiin kalifornialaisesta psykiatrisesta sairaalasta Malibussa sijaitsevalle The Canyon -päihdeklinikalle. TMZ-verkkosivuston mukaan siirto tapahtui jo kolme viikkoa sitten.

27-vuotiaan tähden vanhemmat kertovat, että päätös siirrosta tapahtui Amandaa hoitaneiden lääkäreiden neuvojen pohjalta, ja että tämä voi jo huomattavasti paremmin. Vanhempien lakimiehen mukaan Amanda Bynes saa The Canyonissa erityislaatuista yksityistä psykiatrista hoitoa päihdehoidon sijaan.

Amandalla on sisäpiirin lähteiden mukaan hyviä ja huonoja päiviä. Psykiatrisen sairaalan hoitohenkilökunta pyrki tasapainottamaan tähden tilaa ennen kuin hänet päästettäisiin takaisin normaalielämän pariin. Näyttelijättären Lynn-äiti haki taannoin Amandan väliaikaiseksi holhoojaksi.