Tennishottis Anna Kournikova taas bikineissä – näin upea on nykyisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäläinen tennistähti Anna Kournikova asuu nykyisin Floridassa. Hän on kihloissa laulaja Enrique Iglesiaksen kanssa. Neidon aktiiviura on ohi, mutta hän koristaa edelleen aika ajoin viihdelentien kansia niukoissa pukeissa.

Nyt Anna on ikuistettu kihlattunsa poplaulaja Enrique Iglesiaksen kanssa veneellä. He olivat satamassa uuden miljoonakotinsa edustalla Miami Beachilla. Kournikova esitteli paparazzeille tenniskurvejaan valkoisissa bikineissä ja minishortseissa.

Anna Kournikovan ja Enriquen suhde on kiinnostanut mediaa pitkän aikaa, ja heidän on huhuttu sekä eronneen että menneen naimisiin. Toistaiseksi pari on kuitenkin kihloissa, eikä heillä näytä olevan kiire mihinkään. Iglesias on espanjalaisen laulajalegenda Julio Iglesiaksen poika.