Michelle Rodriguez tuli kaapista: ”Ihmiset miettivät mitä teen vaginallani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Latinotähti Michelle Rodriguez tähdittää parhaillaan tuoreinta Fast and Furious -elokuvaa. Näyttelijän seksuaalisesta suuntautumisesta on kuiskuteltu jo pitkään, ja vihdoinkin hän myöntää vaiettuja puolia itsestään.

Neitokainen on yhdistetty aiemmin muun muassa Olivier Martineziin sekä vastanäyttelijä Vin Dieseliin. Nyt latinokaunotar on kertonut Entertainment Weekly -lehdelle, että hän on hyvin kiinnostunut omasta seksuaalisuudestaan.

– En ole koskaan esiintynyt kenenkään kainalossa punaisella matolla, joten ihmiset miettivät, että mitä edes teen vaginallani. Olen myös leimattu poikatytöksi, joten kaikki olettavat, että olen lesbo, 35-vuotias Rodriguez laukoi.

– Heidän veikkauksensa eivät ole osuneet kovinkaan kauas, sillä pidän molemmista sukupuolista. Teen kuten lystään. Olen aivan liian utelias vain istumaan paikoillani sen sijaan, että kokeilisin kaikkea mitä voin. Miehet ovat mielestäni hyvin kiinnostavia – niin ovat myös naiset.

Latinonäyttelijä on aiemmin myös syyttänyt asuinpaikkaansa siitä, että ei ole löytänyt miestä rinnalleen. Hänen mielestä losangelesilaisissa miehissä on häiritsevää, jos heidän kyntensä on hoidettu paremmin kuin näyttelijän omat. Michelle tykkää miehekkäistä uroksista, eikä ole omien sanojensa mukaan löytänyt sellaista nykyisesta kotikaupungistaan, jossa on asunut kahdeksan vuotta.

Pari vuotta sitten lukuisat mediat uutisoivat Kristianna Lokenin ja Rodriguezin seurustelevan keskenään. Rodriguez itse ilmoitti tuolloin olevansa pihkassa Colin Farrelliin. Rodriguez uskoo, että hänen menestyksensä salaisuus on siinä ettei hän ole suostunut esiintymään alastomana. Näyttelijän itsensä mukaan hän ei tule koskaan näyttelemään alastomana, koska hän on siihen liian ylpeä.