Miranda kuumassa kansikuvassa – minitoppi korosti muotoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerr pääsi uusimman Yhdysvaltojen Cosmopolitan-lehden kanteen. Neito kertoi haastattelussa pelkäävänsä salaisesti haikaloja. Hänen mukaansa romanttisin aviomies Orlando Bloomin tekemä asia oli kehystää parin rakkausviestit.

mirandakerr02102013

Kansikuvassa Miranda on pukeunut valkoiseen minitoppiin, joka on varsin kireä tähden poven kohdalta. Neitokainen on tottunut alusvaatemalli, joten ei liene hänelle kovin vaikeaa poseerata, kun tällä kertaa vaatteita on aavistuksen enemmän päällä.

Miranda Kerr valittiin viime vuonna maailman kauneimmaksi ihmiseksi. Hän aloitti malliuransa vuonna 1997 voitettuaan australialaisen Dolly-lehden mallikilpailun. Hänet tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -brändin mallina, mutta tämä yhteistyö päättyi aiemmin tänä vuonna.