Mirandan kaula-aukko liiankin syvään uurrettu?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -merkin entinen malli Miranda Kerr nähtiin äskettäin Pariisin muotiviikoilla. Tapahtuman ohella tähti ehti myös shoppailla rakkauden kaupungissa. Nyt Kerrin ostoskierros on jatkunut.

Miranda nähtiin shoppailemassa Chanelin liikkeessä, josta hän poistui valkoisessa mekossa. Asun kaula-aukko oli erittäin syvään uurrettu, ja mikäli neito ei olisi käyttänyt valkoista neuletakkia, olisivat hänen muotonsa voineet vilahtaa katsojan silmille.

Mirandalle vartalon esitteleminen ei ole uusi asia, onhan hän tehnyt uransa alusvaate- ja bikinimallina. Kerr on naimisissa Orlando Bloomin kanssa, ja parilla on kaksivuotias Flynn-poika. Taannoin tähden sopimus Victoria’s Secret -brändin kanssa purettiin, ja hän on sittemmin tehnyt töitä muille yrityksille.