Shauna Sand käänsi katseet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-pupu Shauna Sand esiintyy Hollywood Girls -realitysarjassa. 41-vuotias blondi on edelleen sangen hyvässä kunnossa, mikä onkin hieno asia, sillä hänellä on ohjelmassa itseään puolet nuorempia kilpailijoita.

Sand tunnetaan kauneusleikkauksistaan ja muista operaatioista, joiden ansiosta tähdellä on muhkeat turbohuulet ja silikonirinnat. Viimeksi kameran linssille tallentuivat molemmat, kun Shauna poistui yön tunteina länsihollywoodilaisesta Bootsy Bellows -yökerhosta. Musta toppi tarjosi näkymän naisen rintavakoon.

Realitytähti tunnetaan siitä, että liialliset kauneusleikkaukset ovat tehneet tehtävänsä hänen kasvoilleen. Sand kuvataan usein Kalifornian rannoilla auringonottopuuhissa, ja milloin paparazzit eivät naista äkkää, julkaisee hän itse otoksia sosiaalisessa mediassa.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat