Koko loma alastomana? 10 maailman parasta nudistihotellia listattiin

Matkailu · Stara.fi

Maailmalle mahtuu useita mitä erikoisimpia hotelleja, ja nyt hotellisivusto Trivago on listannut alastomuudesta pitävien matkailijoiden unelmakohteet. Toisin sanoen se on rankannut järjestykseen kymmenen maailman parasta nudistihotellia.

Matkailijat voivat esimerkiksi snorklata alastomana Karibialla, rentoutua vaatteitta Ranskassa tai pulahtaa naku-uinnille Kreikassa. Näissä hotelleissa vierailija voi lomailla ilkosillaan ja viettää laatuaikaa kaltaistensa seurassa.

Kuva: Trivago
Kuva: Trivago

1. Hidden Beach Resort, Tulum, Meksiko

Hidden Beach Resort Tulumissa, Meksikossa, on vain aikuisille suunnattu hotelli. Riviera Mayalla nudistit voivat rentoutua rannalla tai iltaisin vietettävissä erilaisissa teemajuhlissa. Hotelli tarjoaa myös erikoisempia palveluja, kuten mahdollisuuden viettää hääjuhlia paratiisissa ilman rihmankiertämää. Hotellin ravintolassa vieraat voivat nauttia paikallisesta keittiöstä ja laajasta valikoimasta tuoreita hedelmiä kuten Aatami ja Eeva konsanaan.

Kuva: Trivago
Kuva: Trivago

2. Hotel zum Walde, Stolberg, Saksa

Hotel zum Walde sijaitsee Saksan Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa Stolbergin kaupungissa. Täällä nudistit pääsevät nauttimaan lomastaan maaseudun rauhassa. Hotelli tarjoaa syntymäpukuisille vierailleen esimerkiksi uima-altaan aurinkoterasseineen ja kylpyläalueen, jossa asukkaiden käytössä ovat esimerkiksi infrapuna- ja yrttisaunat sekä löylyhuone.

Kuva: Trivago
Kuva: Trivago

3. Vritomartis Hotel & Bungalows, Chora Sfakion, Kreikka

Vritomartis Hotel & Bungalows sijaitsee idyllisen lauttasatama Chora Sfakion vieressä Kreetan saarella Kreikassa. Hotelli on rakennettu kreikkalaiseen tyyliin ja tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden uimiseen ja auringonottoon viihtyisällä uima-altaalla tai hotellin omalla suojaisella rannalla. Hotelli tarjoaa myös matkoja esimerkiksi Heraklioniin, jossa voi vierailla Knossoksen palatsilla, jonka lisäksi vierailla on mahdollisuus osallistua tansseihin hotellin omalla tanssilavalla.

Kuva: Trivago
Kuva: Trivago

4. Gästehaus Lührmann, Ramsau am Dachstein, Itävalta

Vaahterapuiden ympäröimä Gästehaus Lührmann sijaitsee Ramsau am Dachsteinissa, Itävallassa. Hotellin nudistialueeseen kuuluu muun muassa sauna, uima-allas, viihtyisä piha sekä terassi. Täällä nudistivieraat pääsevät nauttimaan vehreästä ympäristöstä ja uskomattomista näkymistä Dachsteinin vuoristoalueen ympäristössä. Myös vuoristoalueen korkein huippu Hoher Dachstein kohoaa lähistöllä. Hotellin ravintola järjestää vieraille säännöllisesti grillijuhlia sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri maiden ruokiin.

5. Hylteberga gård Naturist Bed & Breakfast, Skurup, Ruotsi6. Clover Spa & Hotel, Birmingham, Iso-Britannia7. Vera Playa Club Hotel, Vera, Espanja8. Naturist Panorama Hotel, Vassilikos, Kreikka9. Club Orient, Saint-Martin, Ranskan Antillit10. Hotel Oz’Inn, Cap d’Agde, Ranska