Esko Eerikäinen pääsi pois Big Brotherista: ”Olen helpottunut!”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelma eteni tänään jälleen häätöäänestykseen ja sen tulosten julkistamiseen. Äänestyksen perusteella talosta passitettiin kotimatkalle jälleen yksi asukas, joka oli odotetusti Esko Eerikäinen.

– Jes! I’m going home! Eerikäinen hihkui kuultuaan tuloksen.

– Helpottunut fiilis. Kaksi viikkoa oli aika hurjaa. Se koti-ikävän tunne oli aivan sietämätöntä. Mä tiesin, että se tulee olemaan mun akilleen kantapää. Mä oon ihan hirveän helpottunut, Esko kertoi studioon päästyään.

Kuluneiden viikkojen aikana talosta on poistunut valtava määrä asukkaita omasta halustaan kesken kaiken. Viimeksi tänä iltana asukkaat suorastaan kiistelivät siitä kuka pääsee seuraavana ulos talosta.

Kuluneella viikolla Hunks-tanssija Esko Eerikäinen kertoi muille asukkaille useampaan otteeseen olevansa lähdössä talosta sunnuntai-iltana. Miehen itsensä mukaan koti-ikävä on paisunut niin vahvaksi, ettei hän kykene olemaan talossa enää pidempään. Eskon toive toteutui lopulta ilman, että hänen piti lähteä monien muiden asukkaiden tavoin kesken kaiken.