Tältä Fergien ja Josh Duhamelin vauva näyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut neljän vuoden ajan naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Pariskunnan esikoinen sai nimekseen Axl Jack Duhamel Guns n’ Rosesin Axl Rosen mukaan.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Nyt pariskunta on julkaissut lapsensa ensikuvat Facebookissa. Suloinen nyytti on kuvassa muikea ilme kasvoillaan ja hänen päässään on hellyyttävä raitapipo. Kuva on otettu päivä syntymän jälkeen ja Josh vielä lisäsi kuvaan hashtagin #paparazziyoucanleaveourhousenow.

Axl painoi syntyessään 3,5 kiloa. Fergie-nimellä julkisuudessa esiintyvä äiti on oikealta nimeltään Stacy Ann Ferguson. Kaunotar sanoi tekevänsä esiintymisnimestään virallisen, ja nimi tulee vaihdoksen jälkeen olemaan Fergie Duhamel.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat