Jenelle Evans tatuoi poikaystävän nimen lanteilleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans tunnetaan henkilökohtaisen elämänsä sotkuista. Naisen myrskyisä avioliitto Courtland Rogersin kanssa karahti kiville, ja eroa odotellessa pari on jo asunut pitkään erillään.

21-vuotiaan Jenellen uusi suhde poikaystävä Nathan Griffithiin sen sijaan kukoistaa. Pari on nyt juhlistanut rakkauttaan tatuoinneilla. Ihokoristeista tuli ambrigrammi, joka muistuttaa yhdestä suunnasta Jenellen ja toisesta 27-vuotiaan Nathanin nimeä. Tatuoinnit näkyvät rakastavaisten lantiolla, ja neitokainen esitteli työn tuloksia bikineissä poseeraamalla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Jenelle on todella rakastunut Nathaniin ja hän tuntee samoin naista kohtaan. Evans oli todella innoissaan sinä päivänä, jolloin hän otti tatuoinnin ja hän on valmis näyttämään kaikille, kuinka paljon rakastaa miestä, uutisoi Radar Online -sivusto.

Jenelle on edelleen virallisesti naimisissa Courtland Rogersin kanssa. Ex-pari ei puhu tietojen mukaan toisilleen lainkaan tällä hetkellä. Nainen pidätettiin huhtikuussa heroiinin hallussapidosta ja Rogersin pahoinpitelystä. Myös siippa pidätettiin Evansin pahoinpitelystä epäiltynä ja heroiinin hallussapidosta myyntitarkoituksiin.