Nicki Minaj julkaisi rohkean vaatemalliston – pukeutuisitko näihin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räiskyvä amerikkalaisräppäri Nicki Minaj on tähän asti tiennyt tasan tarkkaan, miten mediapeliä pelataan. Huomio on esimerkiksi taattu, kun isopeppuinen neitokainen pukeutuu stripparille sopiviin vaatteisiin punaiselle matolle.

Taannoin plagiointihuhujen keskelle joutunut tähti on nyt julkistamassa omaa vaatemallistoaan. Räppärin KMart-kokoelma nähtäneen kaupoissa loka-marraskuussa. Nicki esitteli tulevan malliston helmiä Instagram-blogissaan. Katutyylistä ammentavissa vaatteissa on seksiä ja hienostuneisuutta samassa paketissa.

Nicki Minaj’n plagiointiskandaali sai alkunsa siitä, kun Clive Tanaka -niminen konemusiikkiartisti nosti kanteen tähteä ja tämän musiikkitiimiä vastaan. Miehen mukaan Minaj’n Starship-hitti on suora kopio hänen vuonna 2011 julkaistusta Neu Chicago -kappaleesta.