Molly Sims lekotteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa erityisesti Las Vegas -draamasarjasta tunnettu Molly Sims on viime vuosina keskittynyt äitiyden saloihin. Hän sai yli vuosi sitten Brooks-poikavauvan, jonka jälkeen onnistui karistamaan huomattavan määrän vauvakiloja.

Lähes 30 kiloa raskautensa jälkeen laihtunut Molly on sittemmin esitellyt vartaloaan bikinikuvissa. Nyt hänet nähdään puolestaan lekottelemassa nojatuolissa bikineihin sonnustautuneena.

40-vuotias Molly Sims on paljastanut aiemmin julkisuudessa tulleensa raskaaksi häämatkallaan. Sims kertoi raskaudestaan aviomiehelleen Scott Stuberille onnenkeksillä. Lapsi syntyi viime vuoden kesäkuussa ja se sai nimen Brooks Alan Stuber.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat