Anu Saagim riisui kaiken – alastomana BB-talon paljussa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kulunut tuotantokausi on ollut poikkeuksellinen lähinnä siksi, että talossa on tapahtunut huomattavasti vähemmän kuin minään aikaisempana kautena. Tämä siitä huolimatta, että kauden oli määrä olla niin sanottu julkkiskausi.

Parhaillaan talossa on menossa illanvietto, jossa talon virolaisvahvistus Anu Saagim päätti esitellä asukkaille sulojaan ilman vaatteita. Leikkimielisesti Joria kosiskellut kaunotar riisui nimittäin kaikki vaatteensa ja keikisteli pihamaan paljussa täysin alastomana.

Anu Saagim ei edes yrittänyt peitellä alastonta vartaloaan, jota tuotannon kuvaajat ikuistivat nettilähetyksen kuviin kaikista mahdollisista kuvakulmista. Jori ei kuitenkaan syttynyt paljasteluun ja poistui paikalta. Lopulta myös Anu puki alushousut ja rintaliivit ylleen ja nousi altaasta.