Gordon Ramsay huippukunnossa – treenasi triathlon-kisaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkiskokki Gordon Ramsay on muodostanut melkoisen imperiumin ruokakulttuuriin keskittyvillä televisio-ohjelmillaan, joihin lukeutuvat Kurjat kuppilat, Kauhukeittiö ja Masterchef USA. Mies on taannoin myös haukkunut pataluhaksi suomalaisen ruoan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

46-vuotias mies on nyt treenannut elämänsä toiseen triathlon-kilpailuun. Hän on onnistunut laihtumaan treenin aikana ja esitteli tuloksia Instagram-blogissaan. Gordon aikoo Havaijilla järjestettävässä Ironman-kisassa uida, juosta ja pyöräillä yhteensä 113 kilometrin mittaisen matkan. Fitness-innostus alkoi, kun Ramsay täytti 40 vuotta.

Ramsay oli taannoin MTV3-kanavan vieraana. Juontaja Sanna Kiiski maistatti tähdellä suomalaisia perinneruokia. Mies tylytti mäkeen niin karjalanpiirakat, leipäjuuston ja kuin mämminkin. Jälkimmäistä Gordon arveli vauvan kakaksi. Mielipiteet herättivät kotimaassamme luonnollisesti negatiivista vastakaikua, sillä Ison-Britannian perinneruoatkaan eivät kuulu maailman houkuttelevimpiin, jos ajatellaan vaikkapa sisäelimistä valmistettua haggista.